WiJa Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 Jesteśmy, istniejemy, może nawet w przeciwieństwie do tego, co robimy, a może nawet wbrew sobie. A nawet na pewno wbrew sobie i wszystkiemu, jeżeli najwięcej co robimy, to kochamy i myślimy - żeby nie powiedzieć, że myślimy, że kochamy.
Marlett Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 @WiJa Każdy człowiek znajduje się w jakiejś rzeczywistości współtworząć ją z otoczeniem, a później ponosi jej skutki. Przepuszczając rzeczywistość przez sito, wszystko co miałkie odpada, pozostaje to co najważniejsze;że myślimy , że kochamy PozdrawiaM.
WiJa Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 @Marlett miło mi to usłyszeć
Stary_Kredens Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 koncowka troche zamotana, piszesz bowiem nieco niechlujnie , moim zdaniem pozdrawiam kredens
sho Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2014 Dla mnie to taka wypowiedź pijanego studenta filozofii, może nawet całkiem błyskotliwego na trzeźwo i pewnie dość uroczego, ale w stanie, kiedy język mu się już naprawdę plącze :). Jest myśl, ale ja nie znalazłam poezji. Do nastepnego :)
Rekomendowane odpowiedzi