Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 kwiaciarka plotki sprzedaje widomy ślepego udaje malarz przechodniów maluje poeta wiersze recytuje gołębie wesoło gruchają ludzie o pogodzie rozmawiają na wieży hejnał grają gwar rynkowy przedrzeźniając więc proszę uśmiechnij się synku tak jest na każdym rynku tak było i tak zawsze będzie to jest polskich miast orędzie które wszyscy kochają swoje miejsce w nim maja nie zależnie od pogody dodają mu czaru dodają urody
Marlett Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 @Waldemar_Talar_Talar Dobry temat na dzień dzisiejszy :) Rynek to takie miejsce - centrum - na którym nie powinno nikogo zabraknąć. Tam dzieje się wiele ... wiele dobrego :) PozdrawiaM.
Zbyszek_Dwa Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 Pogodny wiersz Waldemarze. Ciepły swojski klimat dawnych czasów choć i teraz... jak tradycja. Pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 @Waldemar_Talar_Talar Waldku, masz kilka literówek: "kwiaciarki" - "kwiaciarka plotki sprzedaje" "maja" - "mają" "niezależnie"! Pogodny wierszyk... wierzę, że synek się uśmiechnął tak jak ja :)) Serdecznie pozdrawiam - Krysia.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 @Marlett Witam serdecznie - dzięki za odwiedziny i miły kom. Twoje czytanie zawsze poprawia mi humor.. . Jeszcze raz bardzo dziękuje. Miłego dnia życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 @Zbyszek_Dwa Witaj Zbyszku - fajnie że zajrzałeś . Miło że się spodobał. Jeszcze raz dziękuje za czytanie i ciepły kom. Serdecznie pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 @teresa943 Witaj Krystyno - tak miało być - kwiaciarka . . Poprawiłem ową gafę . Ucieszył mnie bardzo twój uśmiech pod wierszem . Bardzo dziękuje ci za przeczytanie i miły kom. Pomyślności i pogody ci życzę
Rekomendowane odpowiedzi