Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 czy w niebie istnieje kara czy klucz ma piekielna brama czy w niebie są telewizory czy w piekle można być chorym kto węgiel dostarcza do piekła czy ciężka jest diabla ręka do czego diabłu potrzebny ogon czy w niebie pędzą samogon po co diabłu potrzebna dusza czy w niebie panuje głusza takie sobie zadaje pytania podczas niedzielnego śniadania to nie są pytania dziecięce pytają o to dorosłe ręce które wiedzieć by chciały czy w niebie każdy ma udziały czy w piekle możliwe są wagary czemu diabeł święconego się boi czy w niebie wszystko się goi czy w niebie piwo sprzedają czemu diabły czarne uwielbiają
makarios_ Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 @Waldemar_Talar_Talar Boże odpowiedzi na niektóre z pytań są w Piśmie Świętym, omówiione tutaj: http://www.jw.org/pl/publikacje/czasopisma/wp20141101/czy-szatan-istnieje/
Marlett Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 @Waldemar_Talar_Talar Talarku Odwieczne tematy ; niebo i piekło. Wiersz z przymrożeniem oka, ale pytania są nurtujące :) PozdrawiaM.
Mieczysław_Borys Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 Odwieczne pytanie... Gdy tak się znajdziemy, dostaniemy odpowiedź. A póki żyjemy - trzeba poczekać. Ale nie trzeba się śpieszyć. Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 @makario Witaj - wiem miły kolego - mimo to zabawiłem się ...za żartowałem by innych rozbawić . Dzięki za czytanie . pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - ucieszyła mnie twoja obecność - faktycznie miało być zabawnie ..... A owe pytania - no właśnie... Dzięki za czytanie oraz kom. i pozd. Miłego ci życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 @Mieczysław_Borys Witaj Borysie - miło że zajrzałeś pozdrawiam serdecznie
teresa943 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 @Waldemar_Talar_Talar wierszyk z przymrużeniem oka ... uśmiechnął :) Serdeczności Waldku - Krystyna.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 @teresa943 Witam serdecznie- widzę że rozbawił - taki był cel Wielkie dzięki Krystyno za bycie . pozdrawiam mocno
Rekomendowane odpowiedzi