Penelope_Coal Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 nie wiem z jakiej przyczyny ludzie uparli się by udowadniać sobie wzajemnie że miłość nie istnieje chciałabym żeby byli mili ale wszystkich nie da się uszczęśliwić więc poprzestanę na uszczęśliwianiu ciebie być może mi się odwzajemnisz a wtedy...
bazyl_prost Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 @Penelope_Coal nie da się uszczęśliwiać na siłę, trudna rada
Penelope_Coal Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 @bazyl_prost dobra rada - trzeba zawsze wybierać te osoby, których szczęście zależy od ciebie, choćby w niewielkim stopniu, i na nich się skupić
bazyl_prost Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 @Penelope_Coal mam wrażenie że suszysz magię życia
Penelope_Coal Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 @bazyl_prost czy to dobrze?
bazyl_prost Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 @Penelope_Coal to jak z klockami i budowlą, lepsza budowla, a suche upraszczanie zabiera magię
bazyl_prost Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 @Penelope_Coal poszukiwanie symbiozy jest naturalne
bazyl_prost Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 @bazyl_prost byleby nie była to wspólna żądza krwi
Marlett Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 być może mi się odwzajemnisz być może nie - zostanę ze złamanym sercem :)
Penelope_Coal Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2014 @Marlett To oczywiste, zdarza się i tak. Wszystko ma swoją kolej rzeczy:)
teresa943 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 nikogo nie da się uszczęśliwić na siłę... chyba, że uzależnić od siebie, tylko... czy to miłość? serdecznie pozdrawiam - Krystyna.
Penelope_Coal Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 @teresa943 Hej. Przypuszczam, że uszczęśliwianie na siłę, a zatem rodzaj pewnej sytuacji przymusowej, niewiele ma wspólnego z komfortem, więc także z bliskością. Ale z drugiej strony - szczęście odczuwane z powodu obecności, od którego można się uzależnić, to może być przyjaźń, a też czasem miłość
Rekomendowane odpowiedzi