tolekbanan Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 babcia miała kafejkę na rogu karmelickiej urządzoną ze smakiem w czynszowej kamienicy dwa sklepy w ścisłym centrum dostępne całą dobę trochę złota w szkatułce ukrytej pod podłogą majątek całkiem spory dawał dochody stałe stroje bale i karty wnet babcię pokochały kiedy przyszła godzina prosiła siostry radźcie jak ratować ruinę która miała być spadkiem pomyślały ciotunie innego wyjścia nie ma najlepszym rozwiązaniem korzyść z ubezpieczenia dom spłonął sklepy puste szczęśliwe dni złodzieja wiarygodne lamenty że zaczynam od zera chciałam podjąć pieniądze agent zaciera ręce spaloną kamienicę dostałam w testamencie nie mam żalu do babci ni do starczej demencji pod deskami podłogi znalazłam też pamiętnik z aptekarską precyzją instrukcja rozpisana jak czterech mężów oskubać i cieszyć się wolnym stanem
makarios_ Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 @tolekbanan korzeniem zła przecież miłość do tych co ponoć nie śmierdzą sprytne potrafią też litość wywołać przebiegle twierdząc mężczyźni zwłaszcza kobiety koncept i spryt przejawiają by nie zaznać już biedy ale ten motyw skrywają zdarza się zatem jak w wierszu z polotem autor przedstawia bogacz doznaje więc stresu i w spadku go pozostawia - reakcja na zajmujący utwór... (:)
tolekbanan Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 dzięki makariosie za sympatyczną reakcję:-)
Rekomendowane odpowiedzi