Jolanta_S. Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 krzyk Muncha zastygły milczeniem most i otchłań wody w przestrzeni kołują przerażające myśli balansuje otwarta paszcza samotności pożegnanie nadziei rozlewa się ciemną farbą jest aktem umierania wiekami w miliardach obojętnych źrenic samo destrukcja człowieka który utopił się w sztuce walcząc o prawo bycia szczęśliwym bez przyjaciela choćby jednego między dobrem a złem w kolejce na reaktywację życia czekają ludzie jednym się kończy droga innym zaczyna
makarios_ Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 @Jolanta_S. obsesje śmiercią naznaczone i erotyzmem alienacją milczącym krzykiem wyrażone postimpresjonizm aplikacją skandalizując odbiór stwarzał nerwowo chory alkoholik elektrowstrząsów się przerażał konturem silnym ów diabolik figur ekspresja i koloryt z płynną secesją linii czarnych w oddziaływaniu wciąż faworyt ekspresjonistów idealnych (:)
Jolanta_S. Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem o co wyrażasz tym wierszem? mam się cieszyć czy płakać?
makarios_ Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 @Jolanta_S. A jak wolisz? Tak: (:) czy tak: ):( Dałem wyraz temu jak działa nie tylko na mnie i nie tylko krzyk Muncha.. [img]http://news.bbcimg.co.uk/media/images/59620000/jpg/_59620534_jex_1376668_de27-1.jpg[/img]
Jolanta_S. Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 @makarios_ oki (:) tak pisałeś i tak wolę
Jolanta_S. Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 @makarios_ próbowałam znaleźć odpowiedź na moje..
makarios_ Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 @Jolanta_S. w formie dysonansu też na Twój krzyk zareagowałem (:)
Jolanta_S. Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 @makarios_ na krzyk Muncha, ja jestem do tego zbyt skąplikowana
makarios_ Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 @Jolanta_S. ja też - patrz: Dychotomia i Dwoistość ludzkiej duszy (:)
Marlett Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 ''Muncha'' w pierwszym wersie jest niepotrzebne . PozdrawiaM.
Jolanta_S. Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 @Marlett niby dlaczego? pozdrawiam :)
Marlett Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 @Jolanta_S. Jolu, po pierwsze Muncha masz już w tytule po drugie ; ''krzyk zastygły milczeniem'' brzmi bardziej poetycko To moja opinia :)
Jolanta_S. Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 @Marlett tytuł jest: *** tylko, że ja w nawiasie dodaję pierwsze słowa, bo wszystkie wiersze, no prawie wszystkie byłyby *** i nie połapałabym się w nich... sama cosiek maluję więc chcę go mieć :) zresztą on jest ponadczasowy :) pozdrawiam gorąco ;)
Rekomendowane odpowiedzi