Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/t34/1980648_609821475761390_2136875338_n.jpg?oh=c4677dd0b735e07d707689beb2fa1e65&oe=53117785&__gda__=1393673134_1061cda333a7c76a494f8bc76dfef6b6

Beksiński, mój tytuł roboczy " REHABILITACJA JEZUSA"

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Migrena to prawda, zaczyna się z niewinnej rozmowy:)
    • @Arsis ja chodzę w sukienkach cały rak, płaszczyk też mam, czapki kaszmirowe, otulacze, jest ciepło:) nie lubię inaczej, taki mam styl:)
    • Jestem tutaj z tobą Czy odczuwasz to, co ja odczuwam? Czy miłość przepływa przez nasze istnienie, czy jedynie obok nas? Dotykamy się ustami, trzymamy się za ręce. Czy to my, czy to jedynie sen? Nie udawajmy aktorów, bądźmy autentyczni w naszym uczuciu. Nasze barwy miłości blakną. Ta sama rzeka już nie należy do nas. Było wspaniale, była miłość. Każdy dzień spędzony z tobą zapisał się w moim sercu. Powrócimy tutaj, załóżmy nowe ubrania. Zmieńmy wystrój naszego serca. Miłość niech zapłonie nowym ja. Tamten związek zostawmy za drzwiami. Czy można zacząć nową miłość?                                                                                                                       Lovej . 2025-10-01                             Inspiracje . Powroty do starej miłości
    • @Migrena Ach, ile tu blasku! Publiczność oczarowana, a ja podnoszę tabliczkę z napisem 10/10. Ale pamiętaj, że to tylko scena - niech kurtyna też ma swój czas :)
    • @huzarc dziękuję. Lubię ten wiersz, tym bardziej cieszę się, że tak go widzisz :) @Nata_Kruk bardzo mnie to cieszy, dziękuję :) @FaLcorN dziękuję :) @Berenika97 tak, tak, tak. Ten wiersz może być tym wszystkim.  Fajnie, że zwróciłaś uwagę na "rozszept", to moje ulubione słowo w tym wierszu :) Pozdrawiam :) @Jacek_Suchowicz dziękuję Jacku :) Cieszę się, że trafia :) przedświt wypowiedzi... cudo. Dziękuję Ci bardzo za tak trafny komentarz :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...