henryk_bukowski Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 gdy zstąpiła z nieba zsunęła sukienkę nieskrępowany widokiem skrzydeł zdążyłem zapytać czy jesteś zabezpieczona odpowiedziała już nie
gabrysia_cabaj Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 To jest... n i e s a m o w i t e !!! piękne!!!
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Wśród uwag, (których nie mam- jeśli idzie o tekst) urodziła się jedna myśl: bardzo dobre.Jedne z najlepszych w twoim wykonaniu. Tych parę wersów złożonych jest z prawdziwą lotnością. pozdr
Dariusz Sokołowski Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Popraw ortografa, bo litość bierze od tego "nadawania na innych falach".
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2014 Oj tam zaraz ortografa, Heniuś się zreflektuje i byczka poprawi:)
Marlett Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Uroczo nastraja do wielu interpretacji, a to plus dla utworu :)
henryk_bukowski Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Miło mi :)..Marletto..- pozdrawiam
henryk_bukowski Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 @Karia_Łagodna Serdeczności :)
Rekomendowane odpowiedzi