violetta Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 mam do kogo być podobna w spódnicy w gwiazdki przekradam się bezwiednie spacery służą na powietrzu nabieram kolorów i serce widać przez skórę moja dłoń w twojej podoba się jednak w aksamitnym śniegu gdyby spadł liść z ostatniego drzewa usłyszałabym
beta_b Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Budzisz we mnie valerio tęsknotę do cichości, bo ciszę znam i lubię ale to co innego. Cichość to jak patrzenie w gwiazdy. Ładne. bb
Sabre_Wolfik Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 @valeria gdy ostatni liść z drzewa na ziemi się kładzie jest jak bałwan piany płynący po pokładzie jest jak piorun w odchłani czyniący wygrzmiałą ciszę i siłą przybyłą statkiem rzuca, kołysze gdy ostatnia nadzieja kładzie się na duszy a dusza na ramieniu ledwo nią poruszy usłyszałabyś w deszczu skwarze, nawałnicy na morzu, oceanie czy w domu swej stolicy dźwięczałby bowiem w aksamitach białych na spacerach duże dłonie w małych niewinności podobny ośnieżony ze zdumienia bałwan prawiczek głos Twego sumienia
Rekomendowane odpowiedzi