beta_b Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Nie ma co zbierać. Mleko wylane śmieje się z kary. Plama powstała na codzienności wymusza zmiany. Już z Bogiem nie ma co się targować - tak jest i basta. W zgodzie ustaje walka bo stara iluzja zgasła. Trzeba na nowo w bólach się rodzić czuć skurcze nocy drżenie rozkoszy parcie bez woli i instynkt mocy. Przepycham głowę rozwijam skrzydła i się wynurzam. Choć sił brakuje na nowy rozdział - chce tańczyć dusza. Jak mleko z czerni. Życie ze śmierci. Po starym nowe. Dwie siły w jednym.
bazyl_prost Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 @beta_bez_alfy no i zamiotłaś śmieci pod dywan...
beta_b Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 @bazyl_prost Krok dalej. Już przetrzepane z dywanu wszystko.
bazyl_prost Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 @Beata_Banaszuk to ja zostane w piekle bo nie chcę toważyszki morderczyni
bazyl_prost Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2014 @beta_bez_alfy ale z ciebie pijany zając
beta_b Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2014 @bazyl_prost Na tyle znam siebie, żeby wiedzieć czy jestem pijana, i nie jestem. W kororycie różnych danych, które napędzają zachowania, decyzje innych wybieram te, który są mi po drodze. Ważę jeszcze w ręku co chcę, co lepiej, czasami zmieniam zdanie, zajmuje sie czym innym. Stąd może twoje wrażenie skakania bez ładu i składu. Ale tak dużo jest wątków, żeby je ogarnąć od razu. Ale to co ważne, trzymam w garści, więc już nie martw się o mnie B
bazyl_prost Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2014 @Beata_Banaszuk nie chce mi się o ciebie martwić , postępujesz jak pijany zając , to jedyne co mogę o tobie powiedzieć, czytałaś kwiaty zła?
beta_b Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2014 @bazyl_prost Kiedyś tak, na spokojnie sobie przypomnę, żeby wiedzieć o czym mówisz. A ew. na skróty: co chcesz mi powiedzieć?
bazyl_prost Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 @Beata_Banaszuk że świat nie chce piekła, a róże są nieruchome, nadmiar żydów - zagłada, a nadmiar Niemców-?
Rekomendowane odpowiedzi