Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• A na pokaz ul? Bluza kopana
    • Obawa   Żeby tylko nie zestarzeć się za wcześnie. Może inne usta? Droga na szczyt.   Dołączyć do grona wielkich Rozpoznawalnych, musi być droga na szczyt. Niech będą zmysłowe, wtedy człowiek staje się rozpoznawalny.   Każde słowo prawie ma swój synonim. Dajmy na to chałupka, zwykła chatka, nie wiedzieć kiedy, ze szczytu to okazała willa z ogrodnikiem. Apartament z widokiem na chmury lepiej brzmi.   Włóczykij - już nie obieżyświat celebrytą staje się i nie potrzebny mu kot dachowiec. Śmieszny pyszczek ze złamanym ogonkiem, którego szukasz już drugi dzień, tęsknisz, tęsknicie oboje - kot i ty.   Dachowiec, nie Pers przecież wyszedł na wolność, w ścieżkach życia zaplątał się. Może w malinowym chruśniaku śni słuchając koncertu ptaków. Szkoda że na You Tube’a nie zaprosiłem go, inne koty zazdrościłyby, gdyby po czerwonym dywanie przyszło mu iść.   Z tymi wąsami rozpoznawalnym kotem byłby dziś.
    • Ezro, w towarze jaja. Ajaj, Ezra w otworze!
    • choć jest zawsze delikatna czuła są tacy którzy mówią że to nic   ciągną za włosy uderzają w twarz wmawiają ze to wszystko miłość   rani mimo tego że jest bezbronna broni ją tylko płacz dziecka   gwałci szepcąc  ja cię kocham potem klęcząc mówi wybacz   przecież to chore to trzeba leczyć trzeba połamać temu ręce i nogi   wiem ten wiersz zaboli  - ale mam nadzieje że tych których powinien
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...