aluna Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 zaszyta w sobie myślami od poranka szukam wzniecenia przyjechałeś tak niespodziewanie zatroskany oczy wołały o pomoc odgadłam w progu - jestem niezbędna zerkając na plecak wiedziałam że właśnie tak pakuję uczucia a ty odpisałeś mamo to był mój szczęśliwy dzień
Jolanta_S. Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 @aluna odpisał, a może odpowiedział Haniu (bo skoro przyjechał...) pozdrawiam :)
aluna Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2013 @Jolanta_S. Joluś przyjechał, pobył ze mną , a to jak gwiazdka z nieba, ale wiedziałam ,że potrzebuje rady , wsparcia ,,,więc zapakowałam "plecak" matczynymi uczuciami , a łez nie policzy nikt , cholera co za czasy! Uściskuje! Hania PS Chodzi o e- sms!
sun Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Ale znowu wróci, a Ty czekaj,czekaj. Serdecznie :))
lena2_ Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2013 taka już nasza rola..zatroskanych wiecznie matek...doskonale wiem o czym piszesz..:)
aluna Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 @lena2_ Lenko wiesz dobrze
Rekomendowane odpowiedzi