Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @FaLcorN Popłynęłam z tym wierszem na wyspę szczęśliwą. Dostarczył mi paliwa.
    • @Roma Bardzo mi się podoba! Ten wiersz jest intrygujący. Bawisz się poezją, a "rezygnacja z pisania" w Twoim wydaniu jest tak bardzo wymowna.  
    • @Waldemar_Talar_TalarNa żadnych wariatów nie zwracajmy uwagi, bo oni mają nas za idiotów.    Niedawno bili się o moją duszę nawiedzeni i cyniczni faryzeusze. Każdy z nich gromkimi hasłami szafował i dla "mojego dobra" adwersarzy boksował.   Do tej pory tak bardzo walczą "w moim imieniu", że już dawno zapomnieli o mym istnieniu.
    • @Migrena Bardzo lubię zapach papieru i druku, a raz w życiu ze wzruszenia popłakałam sobie. Masz rację, wolałabym mieć czyjeś wiersze na papierze, ale tutaj jest interakcja - jak dla mnie cudne zjawisko. Przecież nie każdy ma możliwość bywania czy brania udziału w spotkaniach literackich, nie wspominając już o drukowaniu własnych tomików.
    • Francja uzna państwo palestyńskie - poinformował prezydent tego kraju Emmanuel Macron, jak dodał: stanowisko w tej sprawie zostanie przedstawione podczas nadchodzącego Zgromadzenia Ogólnego Organizacji Narodów Zjednoczonych.             I jak najszybciej musimy zbudować państwo palestyńskie!             Napisał w mediach społecznościowych i na słowa przywódcy Francji zareagował izraelski minister obrony - mówiąc o hańbie - podobne zdanie wyraził premier Izraela.   Źródło: Defence24 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...