Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Użytkonicy jednocześnie zaawansowani i początkujący...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
guzik
Przykład:
Ślimaki [ Nowe komentarze ] Poezja współczesna guzik 0 Dzisiaj 11:01:59 przez guzik
mini-bajka [ Nowe komentarze ] Forum dla początkujących poetów guzik 0 Wczoraj 22:17:03 przez guzik
Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Tak się coraz częściej dzieje i niepokoi mnie to.

Może jeden wspólny limit dla P i Z?:)

a.
Opublikowano

ehh...
Ja już nic nie wiem. Bardziej niepokoi mnie to:

„Willa Rezydent” Poezja współczesna amandalea 6 Dzisiaj 10:06:47 przez amandalea
Pies ogrodnika Poezja współczesna amandalea 9 Wczoraj 19:29:48 przez amandalea

Czy to jakiś błąd?

A nad takimi krętaczami trzeba się zastanowić - bo mogą ucierpieć niewinne osoby :)

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Właśnie o tym pisałem tutaj:
http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?pid=98154#98154

a.
Opublikowano

po 72h. i jeżeli ktoś doda również do P to mamy de facto 2 wiersze jednego dnia w P.

a.
Opublikowano

Ok!
To mam pomysł!
Możnaby tak zniechęcić niektórych do nachalnego publikowania w Z.
Moznaby zrobić tak, że :

Jeżeli użytkownik doda wiersz do P i pozostaje mu czekać 48h do następnego. Ale ten sam użytkownik dodaje w ciągu 24 h następny kiepski wiersz do działu Z czyli czas w Z mija dopiero po 72h. Moderator wchodzi "załamuje ręce" klika na "przenieś". Przenosi do działu P. Ale czas w Z pozostaje 72 do możliwości dodania kolejnego utworu w dziale Z. Ale!! I tutaj jest coś :)
Limit w dziale P zostaje podwojony, czyli następny wiersz będzie mógł dodać do działu P za 96h :)

Jeżeli ktoś jest na tyle inteligentny, to po prostym działaniu matematycznym obliczy, że nie opłaca się mu "ryzykować" :)

Można by nieco też pokombinować z wartościami limitów :)

Co o tym sądzisz?

PS.

Opublikowano

Problemu technicznego nie ma. Tylko muszę zastanowić się nad wadami i zaletami, co by znowu nie dać plamy "z jakimś rewelacyjnym pomysłem" (zazwyczaj intencje poprawne, ale czasami można o czymś po prostu zapomnieć) ;-)

a.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 Róże są piękne, ale bolą-tak jak życie
    • ,,... szybko mknie Jego                słowo,, Ps 147B   Twoje słowo Jezu  mknie szybko  jest drogą prawdą i życiem    dociera do wszystkich    wielu nie słyszy zapatrzeni w siebie  tworzą teorie przypadku  delektują się narzekaniem    jaki świat byłby bez nich  pewnie …   życie wielki dar    zło ludzkie tylko  w zakamarkach świata  z czasem przeminie  człowiek zrozumie    Jezu oświetl drogę  spraw abyśmy  żyli Twoim słowem    Jezu ufam Tobie    7.2025 andrew Piątek, dzień wspomnienia  męki i śmierci Jezusa  
    • bo kiedy mama pić zaczęła żeby rozluźnić myśli dzikie w opowiadaniu się wygięła jakoby skocznia fikumików wtedy Kapturek został krową czterej pancerni hydraulikiem lew-kot bez butów wylądował a brat Małgosi w lesie zniknął; królewna zjadła worek grochu żeby jej świni nikt nie przyznał ta inna wzięła w nosek prochu gdyż miała przespać telewizję czworo krasnali wabiąc Czech'a by ze schroniska taraz przepaść kiedy podeszła w krag królewna wolne3'y były, by z nią przespać śniegu królowa lecz bez quatro ugrzęzła w mianie letnich opon aż dziadek dla orzechów łatwo roześmiał ryja nim mu ktoś dał; tylko dziewczynka zapalniczką przygrzała Janka muzykantom rykiem wpierw dolę! i dziewicą przecież nie trzeba być kumatą wilk zżarł Kapturka ale zwrócił królewna grochem sen obsrała drugą krasnale chrapiąc budzą; a ty chciej słodko zasnąć zaraz!
    • @Berenika97 Wiesz, dochodzę do wniosku, że fala sztucznego, interesownego feminizmu przyniosła kobietom wiele złego, włącznie z utratą kobiecości. Mężczyźni szanowali kobiety, podziwiali, kochali, dawały im delikatność jakiej im zawsze brakowało. Były rodziny, każdy miał swoją rolę. A teraz co? Kobieta na rusztowaniu ma podawać cegły a facet będzie na drutach robił? Faceci uciekają od kobiet, nie chcą z nimi rywalizować. Będziemy wszyscy tacy sami, bezpłciowi. Nie o tym był wierszyk i Twoja odpowiedź też nie o tym. Jakby co, to przepraszam za dygresję.  A na temat, to zobacz różę jaka piękna, ale kolce ma :) dobrej nocki
    • @Stracony Są tacy mężczyźni, co zerkają z ukosa a potem biegną w te "kłopoty" z uśmiechem  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...