aluna Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Mam 3-slownie trzy odczytania a 21 -słownie dwadzieścia jeden odpowiedzi , teraz już nic nie rozumiem , może ktoś odpowie , liczę na to?!
Devil_de_la_Muerte_ Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 To jest tzw czarna magia:-) Ktoś mnie niedawno pytał ile buraków wyrośnie na hektarze pola? Odpowiedź jest bardzo prosta: wyrośnie jeden, ale tak głupi jak zadający takie pytania. Pozdrawiam
aluna Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Nie mam nastroju na buraczany przecier , ba nawet źdźbło buraczanego listka- a rolnictwo to nie moja branża!!!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czas już gawrę mościć i przykładem misia zapaść w sen zimowy choćby i od dzisiaj by uniknąć nudy marazmu i stresu bo gdy nie ma zysku nie ma interesu a złodzieja, który zbija nam z licznika wejścia - nie ustalisz, bo on nas unika. Wobec powyższego i mając na względzie, że gdy ja odejdę to innych przybędzie i że nikt tu za mną nie uroni łezki w domowych pieleszach u boku Tereski listopad i grudzień, styczeń, luty, marzec spędzę, bo ja jestem ciepłolubny starzec. Pozdrawiam HJ
aluna Opublikowano 17 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 @Henryk_Jakowiec Dziękuję bardzo , teraz wiem ,,,,! Pozdrawiam sedrcznie!
Rekomendowane odpowiedzi