mars Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 czasem pytasz mnie ile to może potrwać mówię, że do rana niekiedy do jesieni prosisz, żeby dłużej poza kwitnienie róż poza przekwitanie braw i uśmiechów jesteśmy sobą tylko pomiędzy aktami
henryk_bukowski Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 ..kulawe to to,że hej:)..może w swiatku peela..taki jest..ale co do wiekszości kobiet..to watpię by oto pytały..ja nigdy nie słyszałem;(..Fajnie ,że próbujesz wznieść się..ale życiowo "ubogi",może ogranicz się do pewników..będzie bardziej wiarygodnie...to tyle w antrakcie:)..o wierszu ..autorze.. -hej:)
teraa Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 no tanie niestety, mocno tanie pierwsza z przymknięciem oka, ale końcówka... kompletny brak kreatywności pozdrawiam
mars Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Dziekuję wam za zaglądnięcie ;-)
aluna Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 @Marek_Skalski Ciekawa punta Marku- przekaz może i trywialny ,ale jakże rzeczywisty!
mars Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 Dzięki aluna za dostrzeżenie plusów ;-)
Nata_Kruk Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 Dla mnie fajne, dostrzegam dwuznaczności, które "potęgują się" sprytnym połączeniem tytułu z końcowymi wersami. Pozdrawiam.
mars Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 Zauważyłaś klamerkę ;-) Dzięki Nata
Rekomendowane odpowiedzi