Alicja_Wysocka Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2013 Mówi mama do syneczka, Stasiu, zjedz jabłuszko bardzo zdrowe jest na ząbki - Zjadł i patrzy w lustro mamuś, mamuś, chcę cukierki, jabłka sobie zostaw zjadłem całe, dziurka w zębie wcale się nie zrosła 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2013 @Alicja_Wysocka mówi córcia do tatusia poprawiając wstążki drogi tatku i kochany proszę weź na lączki tatko łapie się za głowę już nie sepleń więcej poproś wolno i wyraźnie tatku weź na ręce myśli córcia nie odpuszczę tak przyjemnej gratki drogi tatku i kochany proszę weź na łapki (historia autetnyczna)
Alicja_Wysocka Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2013 @Jacek_Suchowicz Mały Stasiu ma braciszka Jurusiowi dosyć, kiedy starszy i mądrzejszy ciągnie go za włosy. Czasem pacnie albo szczypnie, powygraża kijem wtedy mówię - dość panowie kto kocha, nie bije. Jestem większy i silniejszy będę wojnę robił. Więc ja na to - zmierz się ze mną i ze mną się pobij. Mógłbym z tobą, ale nie chcę chociaż dałbym radę, bo nie jesteś jak Jureczek, moim młodszym bratem! też autentyczne, dzięki Jacku :) 1
Emanuel_Wójcik Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2013 Fajnie, że jesteś Alu! A "Mądry Staś" jest w dechę! Kurczę muszę iśc do dentysty ale zbieram się i zbieram... 3 ząbki mam do roboty, aż mne ciarki przeszły! Dzięki, że coś "wygrzebałaś" dla nas. pozdrawiam jak nie wiem co!
Alicja_Wysocka Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2013 @Emanuel_Wójcik Tam na dole zostawiłem żółty samochodzik możesz przynieść, proszę pani, mnie się nie chce chodzić. Widzisz Stasiu, będzie problem, bo nóżki mnie bolą. Zreflektował się przytomnie śmieszną minkę strojąc. Po czym westchnął ze zmartwienia zakręcił na pięcie idę, idę, a pod nosem - dobra, niech ci będzie. Ps. Staś skończył w lipcu cztery latka:) 1
Rekomendowane odpowiedzi