Lilka_Laszczyk Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Nakłam mi kochany o tęsknotach powiedz, że lipiec beze mnie pusty jak skowronki w łąkowych odlotach całe smutne w śpiewach bałamutnych jak płochliwe chabry i czerwone maki tęsknią za mną pod otwartym oknem dzień beze mnie taki byle jaki a wiatr chmury rozgarnia przelotnie. Napisz mi kochany trochę bzdurek dodaj jeszcze, że to robisz szczerze nakreślonych lipcowym konturem ja i tak we wszystko uwierzę
aluna Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Lilko piękne to kłamanie,,,cóż zatopiłaś moje myśli wierszem i dobrze , zabieram z sobą,,,ha ,,,lipcowe kontury! Kochanie to nie tylko "maślane oczy" , ale także bagaż uczuć! SUPER! Serdecznie ! Hania
lena2_ Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 lekko napisany wiersz o naszych tesknotach...w które wbrew sobie chcemy wierzyć:):)pozdrawiam
Lilka_Laszczyk Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Haniu! Bardzo cieszy, że ....ucieszył i jeszcze nawet ten kontur lipcowy zabrałaś. Bierz ile chcesz! Pozdrawiam i dziękuję Lilka
Lilka_Laszczyk Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Lenko! wierszyk lekki tytułowo, więc i napisany lekko. Oj chcemy wierzyć....we wszystko w co nam wygodnie i miło wierzyć. Dziękuję. Pozdrawiam
Wawrzynek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Generalnie nie lubię takich rymowanek, ale ta ujęła mnie dziewczęcą szczerością. Pozdrawiam.
a._mrozinski Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgadzam się z Wawrzynkiem. Prosty, ale szczery i prawdziwy wiersz. Byłby świetnym tekstem do piosenki. Arek
Lilka_Laszczyk Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Wawrzynku bardzo, bardzo. Lato lekkie to i rymowanki lekkie Pozdrawiam równiez
Lilka_Laszczyk Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Arku, Dzięki za wgląd i komentarz. Fajnie, że zauważyłeś piosenkowy klimacik. Nie wszystkie wiersze musza mieć "głębię" przynajmniej tak mi się wydaje... Pozdrawiam
Lilka_Laszczyk Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się z podobania! Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi