beta_b Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 czy ty wziąłeś mnie za rękę czy ja sobie to zmyśliłam? całowałeś moje usta czy ja sobie je zwilżyłam? pod nogami drżała ziemia czy to drżało moje ciało? co zdarzyło się pod drodze że mi ciągle było mało? zasiałeś dzisiaj we mnie ziarno ciekawości dobry to gatunek obfite plony daje na spulchnionej życiem ziemi kiełkuje pożądanie zagarnij mnie do siebie jak swoje zagarnij pokaż mi to miejsce gdzie bliskość się karmi gdzie w jedno się zlewają dwa ludzkie pragnienia gdzie rodzi się instynkt bez cienia myślenia rozchyliłam uda szybciej niż myśl i usta w akcie rozmowy ciało pamięta
bazyl_prost Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 instynkt macierzyński jak się rozmnożyć żeby nie zaszkodzic otoczeniu...dziecko Rosemary la la la lal la la la la la la la la la?
beta_b Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 Instynkt. Próba zapisu macierzy. Macierzyństwo to już inna bajka. :)
bazyl_prost Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 jeszcze kiedys zjadłbym truskawki, a teraz sie wiecznie waham, brudna matematyka , zakłopotanie, terrible confusion, fatum , odnowa w duchu świętym, normy społeczne sprzed wojny, zakaz rytualnych okaleczeń, wszystko dyplomatycznie, w imieniu bożym między Krzemem a Aluminium nie ma zwad
bazyl_prost Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. instynkt przetrwania, żołnierz nie jeden, bezwzględne spiny, modlitwy do Akaszy, krzem i Glin - wszystko wymyślone
bazyl_prost Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 nie wiem po co to robisz, znam lepsze rozrywki szanujących się ludzi, na początku było słowo czyli prazupa i echo na jej temat wszystko było niewinne i dzikie, jednak mamy do zorganizowania rzeczywistość i musimy byc świadomi że wszystko jest czułe i czujące, takie reguły, a w zamian raj bezpieczeństwa i równowagi, co kto życzy, po dobroci, bez gwałtu i przemocy, wśród przyrody lub w huku miasta
bazyl_prost Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 cóż życie to tylko chwila, czasami jest byle jaka
bazyl_prost Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2013 podpowiem ci, holokaust się w niczym nie zawiera i kończy sie wieczną "rozpierduchą " i mimo swojej jasnosci nie jest wielkim wybuchem
beta_b Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 W noc zdyszaną od gwiazd poczęstuj mnie kawałkiem ciszy. Poproszę tę porcję z wisienką bo smak twoich ust zostaje na dłużej.
Rekomendowane odpowiedzi