Pan_Biały Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 wybuduję namiot na samym końcu tęczy usmażę balonik i wyrwę płuca chmurom dalej pociągnę się do odpowiedzialności i ukrzyżuję dmuchawce nie będę się niepokoił przez deszcz i inne niestrawności analfabetu rozjęzyczę prostytutkę w sobie i nakarmię żołądek chlebem prawda że jest prosta jak prostokąty Rothkochcę zobaczyć to wczoraj do którego mnie zapuściłeś świnio każdy z was jest pierwszy i nigdy zaprzeszły czas ma długie stopy ma marny sposób na cokolwiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Po "wizji lokalnej" obrazów M. Rothko tekst robi się jaśniejszy. Technicznie drażni mnie powtórzenie "ma" w ostatnim wersie, czytam sobie z "i". :) Pozdrawiam Krzysiek
Pan_Biały Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. panie toś mi pan przysrał komplementa - szczere dzięki, taki in minus biorę w ciemno
Pan_Biały Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rzeczywiście zdublowane "ma" nijak się ma;)) dzięki Krzych pozdrawiam
dzie_wuszka Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 nie mam pojęcia, po co chce robić te wszystkie rzeczy i ile dla niego znaczy krzyzowanie dmuchawców oprócz brzmienia. ne tam pozdro :)
Sebek..._ Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 podoba mi się: ,,wybuduję namiot na samym końcu tęczy,, działa na wyobraźnię ,,rozjęzyczę prostytutkę w sobie,, ciekawe, chociaż niepotrafię do końca pojąć, jednak działa :)... poza tym jak na mój spaczony gust trochę tu za dużo wymuszonego przekombinowania, pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 (...)rozjęzyczę prostytutkę w sobie ... :) (...)czas ma długie stopy ma marny sposób na cokolwiek... może nie aż marny.. ;) Pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla brzmienia warto słuchać wszystkiego pzdr
Pan_Biały Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taką już mam wadę wrodzoną;) dzięki za obecność pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odbiór przyjąłem
Pan_Biały Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz, to takie przepychanie racji dzięki za bycie
Pancolek Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2013 Za efekciarski. Pogubił się w efektach specjalnych
Rekomendowane odpowiedzi