Pan_Biały Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 w ostatnią noc którą pamiętam byłem w drugim śnie mężczyzną nie tym z lustra ale kimś bardziej z pogranicza niż z centrum potrafiłem już oddychać wiedziałem że w drugim człowieku mieszka wróg tyle na obecną kalpę mi wystarczało czułem że widzę inni nie mogli być tego pewni nosili oczy narysowane na kartkach tuż po rozprostowaniu głosu i zlokalizowaniu go poczuliśmy się płascy jak dywan chodził po naszych wnętrznościach następnie wsiadł do autobusu i opuścił ciało
Nata_Kruk Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Chyba każdy z nas przechodzi cykl przemian, wędrując przez własne życie. Bijemy się z myślami, toczy się w nas to, czego nie da się zmienić, co wyzwala cierpienie.. w pewnym sensie.. i zastanawiamy się, co naprawdę wiemy, lub ile jeszcze nie wiemy. Kiedyś "siedziałam" w podobnych tematach, było co poczytać. To dłuuugi temat. Fajne rozważania. Pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. długie tamaty to kłębek, mają koniec - może kiedyś obgadamy - pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi