M_Patriota Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ja nie wychowany, a wyrośnięty na: "Czterech Pancernych, Kloss'ie, Przygodach Pana Michała i Kolumbach" - serce mam ani lewicowca, ani prawicowca, tylko Polaka. Od zawsze - i na zawsze wola moja jest taka, by kochać moją Ojczyznę w której przyszedłem na świat, w której stawiałem pierwsze niemowlęce kroki - później zapędzałem się na kwieciste łąki - https://picasaweb.google.com/103276734392610294633/101MSDCF04?authkey=Gv1sRgCODpgPH7nYqsbQ#slideshow/5474569480832094562 nabierając wrażliwości do natury... Słuchając mowy ptaków, szeleszczących owadów, szumiących wiatrów, błękitnego nieba, spokojnych olszyn, cichej rzeki, respektu do lasu, strachu przed burzą - a po niej wychodziłem na deszcz, by bardziej urosnąć.
innocenty_prędki Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 tytuł, tytułu, z tytułem... ; uderza trafnością, na nic innego bym nie zamienił, zgadzam się w całej rozciągłości :))) ;poz.
M_Patriota Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Serdecznie dziękuje. I również serdecznie pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi