maria_bard Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 hektar konopi na ugorze otula drogę pod latarnią popijam wódkę z katabasem od różańca uplecie w celi gruby sznur za pół litra wyklepieniech spoczywa w pokoju chwilę potem na latarni skona dogmat
Anna_Myszkin Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ten Twój mi bardzo w deseń - ostro i bez snucia. I ładny krajobraz przed ostatnią bitwą ;) Pozdrawiam :)
innocenty_prędki Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 to mały piukuś, o wiele gorsi są Ci malcy, co stracili niebieskość i agenci przeróżnych biur "podróży" i agencji "towarzyskich" :) ;poz.
maria_bard Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawda...? tak chciałam:-)))
maria_bard Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pachnąca walka, czyli jakaś. Desenie muszą się ułożyć z sensem. Oczywista! - Myszkina zawsze mnie rozumie. Jak zwykle, niezwykle - E.:-)
maria_bard Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczego "Ci" mają wielką literkę??? To (mam nadzieję) może nie o mnie?;-))) Mniej lubię "Wielkich", którzy tracą niebieskość. Mali są mniej widoczni, mniej szkodliwi, chociaż.....:-) Pozdrowienie. E.
Rekomendowane odpowiedzi