Mateusz_Drzewucki Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 Możesz próbować, wbijać we mnie kły Zadawać ból, tłumić we mnie nadzieję Możesz zabijać mnie, spijać moje łzy Lecz nie poddam nigdy się! Możesz próbować, możesz złamać mnie! Lecz nigdy, za nic nie poddam się! Próbuj gryźć me ciało, spijać moją krew Lecz nigdy, nigdy nie zrobisz tego wbrew! Wbrew mojemu sercu, próbuj nadal złamać mnie! Lecz zawsze będę kochał Cię! Podetnij moje skrzydła, wystaw mnie na próbę Ochrzcij mnie ogniem potępienia, zostaw mnie na zgubę Lecz, pamiętaj nie poddam się! Zawsze, będę kochał Cię! Więc, sprzedaj mą duszę niebiosom I uwierz wewnętrznym głosom! Jeśli zapamiętasz, że nie poddam się! I zawsze, będę kochał Cię! Pokaż mi swój uśmiech, przybliż swoją dłoń! A potem, w ramionach mych toń! Wtedy, będziesz wiedzieć, poznasz mnie A ja na zawsze, będę kochał Ciebie! Kiedyś, poczekam na nas w niebie I wtedy, przypomnisz sobie, że nie poddałem się! I zapamiętasz, że nadal kocham Cię!
Anonimowy Huzur Mirahi Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Gdybyś tylko rozumiał coś ty tu napisał! To ma drugie dno, tylko interpretacja musi ulec zmianie.
Mateusz_Drzewucki Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 To znaczy, co przez to rozumiesz?
Rekomendowane odpowiedzi