Monika_Juroszek Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Włosy rosły z rzadka i niegęsto Bał się przeto o swe męstwo Nos miał zawsze czerwony Rozedrgany, przedkichnięciowy Skóra niczym fale Dunaju Wzbierała się na skraju Dając do zrozumienia Że czas nas nieco zmienia. Pomyślał sobie: "Coś na łeb naszyję Poceruję, znów odżyję..." Lecz kiedy się tak zaszył Ciemności się przestraszył.
Emanuel_Wójcik Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 aha, cóż za cham ze mnie.. pozdrawiam:)
Emanuel_Wójcik Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 3 dni przerwy buteleczka naleweczki moim lekiem na głupotę kiedy łyknę dwie miareczki piszę z pasją i polotem to choroba zawodowa z którą męczę się od dziecka łatwiej mi wiersz ugotować kiedy w garnku naleweczka alkohole zlewam skrycie w pojemniczki na atrament żeby żona i rodzice nie kapnęli się że chlałem lecz od wtorku aż do piątku muszę robić sobie przerwę gdyż odczuwam ból w żołądku kucie gdzieś pod prawym żebrem :) dzięki Alu, za poprawki:)
Monika_Juroszek Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 nie ma sprawy, czasem bywa się brudnopisem.
Emanuel_Wójcik Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eee tam.. Fajny wierszyk, (choć bym poprawił to i owo) ale ogólnie jest pozytywnie:) lubie humor w utworach, a tu on jest! tak trzymać.
Rekomendowane odpowiedzi