Joanna_Janina Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 zakochałam się w promyku słońca choć jak zwykle załamany wpadł przez szybę ustawiłam przed nim mały pryzmat marzeń by wyłuskał z nich kolory życia przyjaźni prostą myślą pokochałam świetlistej wiązki magiczny dualizm która tak często się rozdrabnia w miliony lekarstw leczących wszystkie problemy a czasem stanowczą falą zatroskania wybija z głowy fotony smutku
Stary_Kredens Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 ja skróciłabym ten wiersz do ostatniej strofki Pozdrawiam Kredens
Joanna_Janina Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 Usunęłam ostatnią strofę. Myślę, że jest lepiej. Dziękuję bardzo za wgląd :) Pozdrawiam Janina
Sylwester_Lasota Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 tym razem, troszeczkę za słabo technicznie, a 'promyczek' i 'wszyściutkie' powoduję zdziecinnienie tekstu. pozdrawiam i do poczytania :)
Joanna_Janina Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2013 Pozbyłam się zdrobnień Sylwestrze. No trochę technicznie nie wyszło. Ale tak to jest jak chce się uchwycić nieuchwytną chwilę :) Dziękuję za wgląd i pozdrawiam Janina
Sylwester_Lasota Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2013 no i jest troszeczkę lepiej :)
Joanna_Janina Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) :)
Bajadera Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 pierwsza strofa do przełknięcia, druga do kosza. ale o co chozi? patetyczne słowa bez sensu, pozdr.
Joanna_Janina Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam :)
Joasia Me - J Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 zakochałam się w promyku słońca (...) ustawiłam przed nim mały pryzmat marzeń by wyłuskał z nich kolory życia bardzo fajny tekst pozdrawiam :)
Joanna_Janina Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Pozdrawiam również serdecznie :) Janina
Rekomendowane odpowiedzi