Wojciech_Waleśkiewicz Opublikowano 21 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 łzy zdarzają się tylko czasami gdy bukiet gorzkich kwiatów zapachnie wspomnieniami łzy przychodzą do nas ukradkiem skradają się na paluszkach drobniutkim maczkiem łzy płyną utartymi szlakami jak kolej podziemna pędzą do przodu mimozami łzy odchodzą od nas samotnie gdy w skrzydła białych aniołów wsiąkają bezgłośnie
Jan Polski Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Przykro mi proszę pana, wiersz nie mieści się w tym dziale. Proszę spróbować go poprawić w dziale niższym - przede wszystkim nie rymować na siłę. Pozdrawiam Jan P.
Kasia B Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 niestety podpisuje sie pod moim przedmówcą. Pozdrawiam
Wojciech_Waleśkiewicz Opublikowano 21 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 nie rymować na siłę... nie ubliżając nikomu - wypowiedzi tego typu trochę mnie śmieszą wiem, że teraz modna jest aliterackość wiem, że rymy zeszły na dalszy plan współczesnej poezji no ale bez przesady! rymy zawsze stanowią i stanowić będą ważną cześć poezji, także tej współczesnej nie zamierzam rezygnować ani z rytmu, ani z rymów a jeżeli to nie kwalifikuje się do współczesnej poezji... widać wiersz ten napisał człowiek nie żyjący w XI wieku pozdrawiam: mocno zdziwiony tą cenzurą Wojtek
Natalia Irlandia Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Całkowicie zgadzam sie z autorem wiersza. Nie potrafie zrozumieć dlaczego wszyscy maja za wszelka cene unikać rymów. Jakaś nowa zasada?? Apropo wiersza , ten drobny maczek i mimozy niezabardzo mi sie spodobały. Jednak całośc bardzo pozytywnie , najlepsza pierwsza i ostatnia zwrotka.
Black Field Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 a moim bardzo skromnym zdaniem ten wiersz bardzo prawidziwie opisuje uczucia...dziekuje.
shy angel Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 A mi się bardzo ten wiersz podoba :). Jest może trochę szczegółów, które byłoby warto poprawić, ale temat i klimat są dobre. Także mi się podoba :).
Rekomendowane odpowiedzi