Paweł_Mieszczalski Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 naciągnięta na całość niewygodna i wciąż się rozłazi i niby na nowo a niby nie gdzieś w głowie siedzi pytanie o wiek czy to już czy to jeszcze odpowiedź zepchnięta na dno świadomości przebrane lustrzane ja teraz jestem tak teraz to jestem ...
aluna Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Dla mnie subiektywnie wiesz zagadka? Nie wie, o co , w trzech ostatnich wersach? Pozdrawiam!
Grażyna_Kudła Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba niewygodna? Takie mam luźne skojarzenia, między naciąganiem, a wydmuchaniem... Wszak do nocy niedaleko... wielkanocnej :)))
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ot, żeby podać przykład: http://www.poezja.org/wiersz,2,137356.html CO TO SIĘ POROBIŁO?! ZNIKNĘŁO FORUM ZET!!! :))) a po kliknięciu powyższego linka i następnie odnośnika powyżej 'Dział dla wprawnych poetów', wszystkie nasze wiersze są w ZETce :))))
Paweł_Mieszczalski Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 Zagadkowa zagadkowość nie ma ZET - a ??? Trochę podciągnąłem tekst może teraz będzie jaśniejszy Dziękuję za odwiedziny Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi