ROMAN_RIOWIL Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 na bulwarze po jaśniejszej stronie przybytku dla niegrzecznych chłopców dziewczęta puszczają wesołe zajączki miłość przez kraty na wielkość lotnych pocałunków przemyca się wraz z odłamkami słońca nocą stanie się jedynie imieniem na sercu w kiczowatym tatuażu? pożądaniem w więziennym tabu? nieoczekiwane zjawisko zarazem wolność i zniewolenie recydywa
M._Krzywak Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 A pan działa przeciwko mojemu tekstowi, bo to jest dobry wiersz. Usunąłbym jedynie pytajniki, nie wiem dlaczego, ale drażnią. A, i krzyże w tle usuwam z mojego proroczego arcydzieła. Pozdrawiam.
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 Myślę ,że to wahanie jest zbyteczne ,więc pytajniki do "kosza". "recydywę" na końcu wiersza także bym sobie darował. Więcej uwag nie pamiętam. Dobry tekst. pozdr
ROMAN_RIOWIL Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Recydywa na bulwarze po jaśniejszej stronie przybytku dla niegrzecznych chłopców dziewczęta puszczają wesołe zajączki miłość przez kraty na wielkość lotnych pocałunków przemyca się wraz z odłamkami słońca nocą pozostanie jedynie imieniem na sercu w kiczowatym tatuażu? pożądaniem więziennym tabu? nieoczekiwane zjawisko zarazem wolność i zniewolenie Pytajniki pozostawiam - autor ma nadal watpliwości Mądrego to aż miło posłuchać :)) Pozdrawiam
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jeśliby tekstu nie potraktować dosłownie, czyli nie w klimacie kryminalno- romantycznym, to można by powiedzieć, że jest o tym, że znowu wdepnęliśmy. Tak, czy siak, dobry test.
Nata_Kruk Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Podoba mi się, pytajniki "wywalam".. i być może.. "zarazem".. a może jednak nie.. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi