Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 [center]~100 już prawie setka a jeszcze nie myślę umierać jeszcze mam rozum jeszcze pamiętam różne historie miesiące i lata zlewają się w jedno noc miesza się z dniem jak sny z rzeczywistością kiedyś przyszła do mnie już czas - powiedziała przegoniłem ją lachą ................................ już czas - powiedziała ale na co? zapomniałem[/center]
Zdzisław Antolski Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 No to gratulacje! Życzę 200 lat. I pozbyć się tego pana Alzheimera!
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Dziękuję w imieniu peela, przekażę. Ale, ale... jak ten Alzheimer miał na imię?
Zdzisław Antolski Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ha ha, zapytam go o imię przy najbliższej okazji...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Bardziej wiarygodnie brzmiało by w osobie trzeciej. Bo tak to wątpliwy efekt (że nie wspomnę o dziwacznym wycentrowaniu tekstu).
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 W tym wieku znaczenie mają już tylko dwie rzeczy : poczucie humoru i skleroza .No właśnie : z czego tu się śmiać:)))))))))))))))))))) pozdrowionka
aluna Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Uśmiało mi się Mariuszu , no i o to chodzi, no no i...jaki to mamy rok...? Pozdrawiam! Hania
WiJa Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Może rzecz jest w tym, że złego to i diabli nie wezmą (przynajmniej tak prędko, no i jak na wesoło to na wesoło). Pozdrawiam
Alina_Służewska Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 stulatku jesteś młody bo wciąż żyje w tobie dziecko pozdrawiam :)
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Różne są dziwactwa na tym świecie, a ja po raz kolejny przekonuję się, jak często najautentyczniejsza prawda brzmi nie wiarygodnie. Tekst, to oczywiście nie moje słowa, ale spisane prawie dokładnie tak, jak zostały wypowiedziane.
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Śmiać rzeczywiście nie ma się za bardzo z czego. Co do poczucia humoru i sklerozy, to nie wiem czy są jedynymi rzeczami, które w tym wieku maja znaczenie, ale, co może rzeczywiście być zabawne, mogą pomóc... chyba. Pozdrowionka odwzajemniam.
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2012? Koniec świata! Pozdrawiam!
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ooo, też mu tak powiedziałem, ale on się upiera, że to nagroda za dobre życie. Pozdrawiam
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I powiem Ci Alino, że to dziecko z dnia na dzień staje się coraz mniejsze. Pozdrawiam.
Alina_Służewska Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 ale nigdy nie zniknie w niektórych oczach będzie wciąż wysokie najważniejsze :)
Stary_Kredens Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2013 Jeszcze pamiętam , a nie pamiętam, trochę niespójne , chociaż może pamięta , że nie pamięta Pozdrawiam kredens
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nigdy, to może za duże słowo, ale ma szansę przetrwać jeszcze ze dwa, trzy pokolenia. Tyle, w moim odczuciu, żyje u nas pamięć o przodkach.
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drogi Kredensie, na te strone, takie niespójności, to pryszcz. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi