halcia Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 Niektórzy na jednej nodze skaczą bez celu po podłodze a Gieniutek siedzi w zielsku chce się nauczyć po angielsku bo kiedy z domu wyrusza to na ramieniu mu siada dusza a ja wam powiem dlaczego Gienius nie zna angielskiego zdarza się że czasami jak bokser się bije z myślami wspomina jak był na wizycie a doktór wspomniała skrycie że chętnie by w kabarecie naszego Gienia widziała niechby zaistniał w świecie niechby wiara sie śmiała lecz jak on ma sobie poradzić jeśli mu serca muzyka śpiewa ciągle to samo nie znasz nie znasz języka morał z tego jest taki nie śpiesz się nigdy człowieku i nie wyjeżdżaj z Kraju zwłaszcza w podeszłym wieku autor:H.Sawicka
Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 pomijając co niedobre, to jest dobre :))) i nawet się ubawiłem :) dzięki i pozdrawiam :) do poczytania :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 Wyznam w skrusze, cicho, skromnie to w sam raz pasuje do mnie bowiem tak jak Twój Gieniutek dźwięki zagranicznych nutek to i owszem słuchać lubię lecz w ich mowie wnet się gubię i dlatego w kraju siedzę co najwyżej gdzieś za miedzę do znajomych ruszam żwawo bo mieszkają pod Warszawą. Pozdrawiam serdecznie HJ
halcia Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Henryk swietna ta twoja odpowiedz pozdrawiam wzajemnie i szczesliwego Nowego Roku 2013.
Rekomendowane odpowiedzi