Klopotka566 cień Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 Nie zasłużyłam sobie na Ciebie, prowadzę grzeszne życie z wyobraźnią wiesz o tym. A ty? jesteś moim najlepszym wyborem przyprawiasz rumieńce na mojej dziecięcej twarzyczce ubierasz w gęsią skórkę, Drżę.
Lilka_Laszczyk Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2012 Podoba się ...wiersz, tylko ta dziecięca twarzyczka, jest troszke infantylna. Jedyne co się nie podoba. Wszystkiego mmiłego i radosnego na Święta Lilka
Klopotka566 cień Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Ojej dziękuje Pani Lilko:)) Radosnych Świąt życzy Kłopotka:)))...
Emanuel_Wójcik Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Lilko! ale ona naprawde ma dziecięcą twarzyczkę!:) pozdrawiam autorkę, wesolutkich! :) Ja również d-d-d-d-d- r-r-r-ż-ż-ż-e-e-e-e-e, ale z innego powodu po prostu niczego się jeszcze nie napiłem dziś (taki pijacki żarcik:)
Zdzisław Antolski Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Bardzo ładny wiersz, taki niby-erotyk, dziewczęcy, świeży, zalotny i uśmiechnięty :)
Klopotka566 cień Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 haha erotyk:))) uściski:*********************:))
Rekomendowane odpowiedzi