Marek Hipnotyzer Opublikowano 18 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 gdybym powiedział że to jedno zdanie tylko dla mnie jest w innym języku nie musiałabyś wśród sklejonych słów szukać altruizmu otwieram przebudzony oczy staram się zmyć zimną wodą mój astygmatyzm tego świata przemieniony przez Ciebie chcę uklęknąć i się przyznać że należę do tych co wierzą w istnienie człowieka
ronin Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 dziwną ma Pan manierę umieszczania lepszych tekstów na niższej półce "tego świata" wystarczyłoby świata generalnie dobre ze smakiem
Marek Hipnotyzer Opublikowano 18 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 dzięki ronin umieszczam tutaj, bo nie lubię jak ktoś mi ososbiste teksty łaja za "brak odkrywczości"
Witch Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 pięknie napisane... może mało konstruktywnej krytyki w moim komentarzu, ale tak właśnie reaguję na "coś" co mnie porusza... a ten wiersz mnie poruszył...
Rekomendowane odpowiedzi