A.StronoMka Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 nie mówię o tym nawet gdy pragnę utulona marząc czy marznąc myślę o tym co mogłabym dawać uczę się brać kocham cię śpiewać cieszę się Tobą i teraz jestem szczęśliwsza
Zdzisław Antolski Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 bardzo to zagadkowe. I intrygujące :)
A.StronoMka Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dziękuję, Zdzisławie, odpowiedź ukryta pomiędzy wersami:) Pozdrawiam, A.
Baba_Izba Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Wartościowa myśl w wierszu! Ja bym usunęła część słów z wiersza. Trzeci i czwarty wers "szeleści" "czu" i "czy". Może: "nie mówię o tym nawet gdy pragnę być utulona marząc czy marznąc uczę się brać wpierw jednak myślę co mogę dawać kocham cię śpiewać cieszyć się tobą wspólnie się śmiać" To tylko moje spojrzenie na Twój wiersz. Serdecznie pozdrawiam - baba
A.StronoMka Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 dziękuję Babo za cenne uwagi. Wcielę. Pozdrawiam, A.
Baba_Izba Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uśmiechy dla Ciebie! :)))
A.StronoMka Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I dla Ciebie Babo Izbo także :))))
Rekomendowane odpowiedzi