Jan_Wodnik Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 -wiesz co mówisz mówisz co jesz a jesz co wpadnie więc myśl nie czekaj aż wpadnie chyba że wiesz co jesz czy wiesz co wpadnie byle nie jeż wesz nietoperz niewiersz sam wiesz nnnnno mówię-
Baba_Izba Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Przeczytałam nnno i spodobał mi się sposób na "Nnnono". Napisany zabawnie i ciekawie. Pozdrawiam - baba
Jan_Wodnik Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Nnnnnnno! A już myślałem że znowu usłyszę"bełkot".Dzięki za poczucie humoru. Pozdrawiam.
NOWA Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Namotałeś dzisiaj Janku Wodniku, ale dla mnie fajnie:) Najważniejsze, żeby to nie był jeż, wesz, no wiesz..... Pozdrawiam:)
Jan_Wodnik Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 Cóż - dzięki za czytanie i za fajne. Co do wszy to trzeba uważać:co prawda jak mówią częste mycie skraca życie ,lecz alternatywa jest nieznośnie obrzydliwa;). Pozdrawiam.
marek_miros Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Fajne. Choć jedyna konkluzja jaka mi się nasuwa to ta, że bez względu na to ile się wypije to przy jedzeniu trzeba zamukać buzię ;););) Pozdrawiam MM
Rekomendowane odpowiedzi