A.StronoMka Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2012 nie masz pojęcia jak okropnie szybko biło mi wtedy serce (tak tak wbrew pogłoskom duszę mam gorącą) a to miejsce zawsze przypomina mi ciebie gdybyś mi tylko podstawił był nogę albo krzyknął coś najgłośniej jak się da przyjaciółką Twoją byłabym po dziś dzień żałuję tego zamknięcia nie chciałam serce mi krwawi gdy o tym myślę i kto się do tego wiersza zgłosi kto się pod taką historią podpisze schowałam się w skorupie chłodna i okropna a mówią że jestem niesłychanie pogodna i słodka
bazyl_prost Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2012 ta historia to ekstremum, szkoda gadać
A.StronoMka Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2012 Tak, życie i historia podmiotki pełne są zawijasów i niezrozumianych intencji. Chciałaby się nauczyć rozumieć ludzkie intencje, ludzi w ogóle. Pozdrawiam, A.
Nata_Kruk Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jak dla mnie, bardzo niedopracowany. Przykro mi. Serdecznie pozdrawiam.
Zdzisław Antolski Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 A cóż się tam stało?
Baba_Izba Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Czytałam już kilka razy; ośmielam się przedstawić moje spojrzenie na Twój wiersz, nie twierdzę, że lepsze, wybrałam: "nie wiesz jak szybko bije serce wbrew woli to miejsce zawsze przypomina ciebie ale gdybyś krzyczał najgłośniej jak się da już nie usłyszę" Mam nadzieję, że mi nie weźmiesz za złe, serdecznie pozdrawiam - baba
A.StronoMka Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Nata Kruk: niedopracowany, albo i nawet surowy. Chyba tak. Dziękuję za komentarz. Było minęło. Pozdrawiam, A.
A.StronoMka Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zdzisław: trudno powiedzieć. Ale skutki Popłakane. Pozdrawiam, A.
A.StronoMka Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Babo Izbo: Może i tak. Może rzeczywiście jest to bardzo dobra rada. Ale cóż zrobić, tak wyszło. Dziękuję i pozdrawiam, A.
Myxomatosis Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żeby zrozumieć innych trzeba najpierw zacząć od siebie. Polecam, warto. A wiersz miejscami ma zadatki na dobry, ale koszmarnie niedopracowany. Spalony.
A.StronoMka Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żeby zrozumieć innych trzeba najpierw zacząć od siebie. Polecam, warto. A wiersz miejscami ma zadatki na dobry, ale koszmarnie niedopracowany. Spalony. Choćby człowiek nie wiem jak dobrze rozumiał siebie, to nijak się to nie przekłada na ilość zrozumienia otrzymywaną od innych. Z doświadczenia wiem, że większość woli, jeżeli w ogole w drugim człowieku nie ma nic do zrozumienia. Dziękuję za szczery i konstruktywny komentarz. Pozdrawiam, A.
Rekomendowane odpowiedzi