Krzysztof_Kurc Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 empatyczny pielgrzym, przy starych kapliczkach wiąże cudze modlitwy, w swój rdzeń pacierzowy wieczorami pod łagodnością ciszy, dzielimy się cierpkim smakiem wiary, bo jeszcze jest we mnie chociaż mi z nim nie po drodze
andrzej_barycz Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Piękny wiersz ! P.S. W tytule jednak wolałbym "źródło" :)
Wawrzynek Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Bardzo mi się spodobał. Prawdziwy, bez udziwnień. Brawo!
maria_bard Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Krzyśku - zaimponawał mi dwuznacznością drugi wers. Wiem, że pracujesz nad wierszami uczciwie, ale bez polotu takie coś nie udałoby się:-) To poważny, refleksyjny wiersz. Jest zagłębiony w analizie psychologiczno-społ. Szkoda, że nie potrafię ( z wielu powodów) włożyć tyle w poezję. No i ten warsztat, ten warsztat...:-) Uściski dla Ciebie i M.:-) Elka.
dzie_wuszka Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok : ) tylko brzydki "empatyczny", słowo jak nie z tej rekwizytorni słownej
Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za dobre słowo. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi że Ci się podoba. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Potrafisz. Nie chcę szukać tematów, lubię kiedy znajdują mnie same. Dopiero wtedy muszę zaspokoić swoją ciekawość.:))) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może masz rację, ale mnie jakoś nie razi brzydotą a spełnia swoją rolę w pełni. Pozdrawiam Krzysiek
Gość Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 skondensowałeś dużo ambiwalencji w tym wierszyku; powiedziałeś bardzo dużo i ładnie o tęsknocie, wsparciu, zaufaniu i nadziei; ciekawie to zrobiłeś
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ambiwalencja jest u mnie ogólnie panująca. :)) Dzięki za dobre słowo. Krzysiek
aluna Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Krzysiu w pięciu wersach z piękną puntą , wyraziłeś tyle treści - niesamowite ! Serdecznie! Hania
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Pozdrawiam Krzysiek
Stary_Kredens Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Napisałeś moje uczucia, ale ja bym tak pięknie i celnie chyba nie potrafiła , za dużo wciąż słów we mnie Pozdrawiam kredens
Krzysztof_Kurc Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za miły komentarz. Wszystkie słowa są potrzebne, trzeba je tylko poukładać, jak domino. Pozdrawiam Krzysiek
szarobury Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jaki związek ma ten cytat z moim tekstem?
Rekomendowane odpowiedzi