Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

majowa dziewczyno

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Świetna puenta!
    • Podnieca cię ból Tak jak mnie   I lubisz kochać się W strugach deszczu   A potem budzisz się To był tylko sen   Zostałaś całkiem sama Jakie to uczucie?    
    • byliśmy głupcami myśląc że nie poniesiemy konsekwencji świt zapłakał nad nami księżyc magnetycznie iskrząc tęsknił   (dzień zamilkł)   byliśmy głupcami zrywając gwiazdy z grzesznego nieba północ witała nas czułymi słowami wschód słońca zmysłowo śpiewał   (zmierzch zranił)   byliśmy głupcami nie powstrzymując namiętności graliśmy całymi nocami w grę z odrobiną miłości
    • Panta rhei   Nurtem spokojnym płynie życia rzeka i czeka i ucieka życie - nurtem spokojnym płynie   czas, dojrzewa, czas - słynie verbum nobile, imię, nobile verbum, czas, dojrzewa, czas - słynie   i imię moje słynie i płynie i płynie moje imię - sława rozsławia i imię moje słynie i płynie   i światowid go błogosławi - sławi, pan perun piorun pal: grzmi - śmierć i światowid go błogosławi - sławi   i imię moje słynie i płynie i płynie moje imię - sława rozsławia i imię moje słynie i płynie   czas, dojrzewa, czas - słynie verbum nobile, imię, nobile verbum, czas, dojrzewa, czas - słynie,   nurtem spokojnym płynie życia rzeka i czeka i ucieka życie - nurtem spokojnym płynie...   Łukasz Jasiński (czerwiec 2018)
    • @Rafael Marius Z drugiej strony ciągle wszędzie trzeba balansować, ciągle... 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...