aluna Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 orbity krąg uczuć tak daleko .tak blisko. bliżej słońca pył dalej homo sapiens. krążą wokół siebie grawitacja nakręca. tacy bliscy tak dalecy bliskość to więcej , niż kochać kochać to więcej niż bliskość
aluna Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Dziękuję Stefanie za odniesienie ! Cieszę się ze fajny i ciekawy! Serdecznie ! Hania
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Kochać to rozumieć. Rozumieć to więcej niż kochać. Dzisiaj przeczytałem dopiero wiadomości od Ciebie. Rozumiem.
aluna Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mirku to tylko mała dygresja . mam nadzieję ,że nie uraziłam?! Właśnie , rozumieć to najważniejsze, uczucie zmienia się z biegiem czasu , zrozumienie nie! Serdecznie! Hania
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Nie musisz nic mówić. Jesteś moim autorytetem. Pamiętam że to Nauczycielki wymieniły Pszedszkolanki. Milutkiego wieczoru i uśmiechu. Pisz.
aluna Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A teraz wymieniłam się na drobne dobre wspomnienia! I wzajemnie !Pisz!
innocenty_prędki Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 bulgot to więcej niż ćwiergot a bułka twardsza od chleba ;P
aluna Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. blask oślepia oślepienie blaknie-bleknie ?! Pozdrawiam!
aluna Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. blask oślepia oślepienie blaknie-bleknie ?! Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi