aluna Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 ukryła się nie wiem gdzie szukać taka maleńka podkrada co dobre zostawia do posprzątania dziurka po dziurce trop wypuszczę czarnego łowcę wytropi spryciarz a jak wilk sytą białą owieczkę wilk syty owca cała toż to w wierszu kabała
bazyl_prost Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 złe elfy czekają na wybawienie kto zmaże cierpienie
aluna Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. KOT !A ha!
aluna Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie bazyliszek!
bazyl_prost Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 pani infantylizm mnie rozwala, co pani zrobi jak pani owieczka nie wytrzyma i zdechnie?
aluna Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taki był mój zamysł , aby rozwalił. zdechnie , każdy ma swój koniec , tylko go nie zna , chyba że...........pan!
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Polowałem niedawno. A właśnie - czy to sprawiedliwe że to my boimy się myszy :-)))))))))))
aluna Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mirku to myszy boją się nas , a my na nie maleńkie polujemy! Pozdrawiam! Hania
bazyl_prost Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taki był mój zamysł , aby rozwalił. zdechnie , każdy ma swój koniec , tylko go nie zna , chyba że...........pan! prosze mnie nie dotykać taka złośliwoscią
aluna Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taki był mój zamysł , aby rozwalił. zdechnie , każdy ma swój koniec , tylko go nie zna , chyba że...........pan! prosze mnie nie dotykać taka złośliwoscią Ani mi w głowie złośliwości!
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Ten wierszyk Twój chyba już wcześniej wystawiłaś albo coś w podobie:-)))) Tak mi się roi
aluna Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie , nie to bestseler-NOWOŚĆ! Ha ! Miłego wieczoru w czytaniu - nie tylko moich wierszy! Hej!
Rekomendowane odpowiedzi