aluna Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 jak klepsydra to na głowie to na nogach tylko piach utknął kradnie podstępnie uzbrojona po zęby cierpliwość maskuje nadgorliwość nie popłaca
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Fajne, a piach gdzie niegdzie przeszkadza.
WiJa Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 I to też jest taki wiersz, że ja sobie dużo więcej pozwalam wyobrazić, niźliby nawet sama autorka zawarła i chciała przekazać. Ale ze mnie już taki typ, że każda forma mnie ogranicza. Pozdrawiam
aluna Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Stefanie za czytanie i za fajne ! Masz rację gdzie nie gdzie przeszkadza , ale tu jest niezbędny ...do życia ! Pozdrowionka! Hania
aluna Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I dobrze WiJa ,że pobudza wyobraźnię ! W rzeczywistości jest prosty , jak piasek Ci podpowie(metafora) , to wiesz wszystko! Dziękuję za poświęcenie Twojego czasu mojemu skrobaniu i przemyśleniu , ale nie ukrywam ,że cieszy ! Pozdrawiam! Hania
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Stefanie za czytanie i za fajne ! Masz rację gdzie nie gdzie przeszkadza , ale tu jest niezbędny ...do życia ! Pozdrowionka! Hania No wiem. Ale czasem koc...
aluna Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Stefanie za czytanie i za fajne ! Masz rację gdzie nie gdzie przeszkadza , ale tu jest niezbędny ...do życia ! Pozdrowionka! Hania No wiem. Ale czasem koc... Woj , uśmiało mi się , ja tu o niebie a Ty o chlebie...!
Alina_Służewska Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już sam tytuł daje do myślenia dobrze umieć dostrzec w życiu to co ważne najcenniejsze pozdrawiam :)
aluna Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już sam tytuł daje do myślenia dobrze umieć dostrzec w życiu to co ważne najcenniejsze pozdrawiam :) Alinko , masz rację , to o czym pisze to nic innego , bez czego nie ma życia ! Pozdrówki! :)
Myxomatosis Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Kompletnie nie mam pojęcia o czym jest ten tekst. Jakaś złota, zamaskowana starannie, myśl. Chyba.
aluna Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myxomatosis-dziękuje ,że Cię przemyślenie skłoniło do czytania,,,wystarczy zamienić piasek z klepsydry w ....! A myśl nie złota , złoty piasek -metaforycznie! Pozdrawiam! Ja
aluna Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie do rozczytania.......................?!
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Stefanie za czytanie i za fajne ! Masz rację gdzie nie gdzie przeszkadza , ale tu jest niezbędny ...do życia ! Pozdrowionka! Hania No wiem. Ale czasem koc... Woj , uśmiało mi się , ja tu o niebie a Ty o chlebie...! Tam w niebie też chyba mają kocyki.
aluna Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Stefanie za czytanie i za fajne ! Masz rację gdzie nie gdzie przeszkadza , ale tu jest niezbędny ...do życia ! Pozdrowionka! Hania No wiem. Ale czasem koc... Woj , uśmiało mi się , ja tu o niebie a Ty o chlebie...! Tam w niebie też chyba mają kocyki. Tam Stefanie kocyki nie będą nam potrzebne , ale tu jak najbardziej (piszę i się śmieję wojena)!Przypomniał mi się Twój wiersz "Zło"! :)
agnieszka wawrzyniak Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 .....piach utknął..??? co za przypadek , aż trudno uwierzyć hihi..;-))))) chociaż powiedzieć muszę....znam jednego pierdołę...też utknął..ehehe pozdr. agnieszka dla Przyjaciół...
aluna Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Agnieszko ,że zajrzałaś , miło mi bardzo ! Masz rację pierdoła utknął pięterko powyżej!Ha! a wiersz , zawiera tyle powagi ! A ja tu śmiechy hihi! To Stefan zawsze rozbawia mnie , komentarzami !I dobrze! Dzisiaj śpimy o godzinę dłużej , już mi lepiej! Pozdrawiam miłą czytelniczkę , Przyjaciółkę dla przyjaciół! Hania
andrzej_barycz Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Złoty bełkot.
aluna Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szanuję uwagi , ale nie to chyba zostało przeczytane !
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 "nadgorliwość nie popłaca" - to taka oczywista oczywistość - według klasyka. pozdr
aluna Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Mariuszu za czytanie "nadgorliwość nie popłaca "-w wierszu chodzi o zdrowie , czym więcej zabiegam , tym więcej spotyka mnie "niespodzianek"! Pozdrawiam! Hania
Rekomendowane odpowiedzi