NOWA Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 mała ruda mrówka w szkole mówi drogi profesore chociaż uczyć bym się chciała to we wszystkim jestem mała mała główka chude nóżki taki trochę styl francuski cóż że w talii duże wcięcie wiedzy z tego nie przybędzie nie uważasz profesore że mi ciężko będzie w szkole masz się uczyć bez pardonu niepotrzebne gadki komu musisz pilną być i tyle takich leni mam po szyję gdybyś uczyć się przestała to wyrośniesz na cymbała nie pomoże ci uroda że francuska gadać szkoda tu się mylisz profesore nie ma pracy dziś po szkole często inne to walory mogą dać nam dochód spory to uroda czy spryt jaki robią z ludzi tych bogatych nie uważasz profesore że to wszystko jakieś chore
aluna Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Nowuś w zabawny sposób przedstawiłaś współczesne problemy ludzi wykształconych! A sposoby na zrobienie pieniędzy , leżą właśnie w sprycie i innych walorach! Dobrze się czyta no i punta do zabrania! Serdecznie! Hania
Nata_Kruk Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Druga mnie rozbawiła i to porządnie..:D (..)cóż że w talii duże wcięcie wiedzy z tego nie przybędzie (...) Lekko, z humorkiem i tak dobrze. Coraz mniej masz do wyrzucenia, a to kroczki do przodu.. :) Pozdrawiam.
NOWA Opublikowano 22 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj Haniu, Ty zawsze wstępujesz z miłym słowem, dziękuję Ci serdecznie i równie serdecznie pozdrawiam. Ula:)))
NOWA Opublikowano 22 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nato, bardzo mnie ucieszył Twój komentarz i te kroczki do przodu:) Dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Ula:)))
Oxyvia Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Fajny wiersz i śmieszny, chociaż mówi wcale nie o zabawnych sprawach i niestety samą prawdę.
NOWA Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło Oxywio, że tak odbierasz moje wierszydełko. Dziękuję za odwiedziny i serdecznie pozdrawiam. Ula:)))
teresa943 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 masz spojrzenie satyryka i umiesz to przekazać to, co jest społecznym problemem, lekko i z humorem; serdeczności Ula :)) Krysia
NOWA Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Krysiu za tak miłe słowa i za odwiedziny:) Pozdrawiam serdecznie. Ula:)))
Alina_Służewska Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2012 wiersz z polotem - poważne sprawy o rzeczywistości zabarwione humorem i to mi się w tym wierszu podoba pozdrawiam :)
NOWA Opublikowano 28 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło czytać taki komentarz Alinko. Dziękuję serdecznie i równie serdecznie pozdrawiam:))) Ula:)
Rekomendowane odpowiedzi