ferneta Opublikowano 18 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Fotografie - utrwalone wspomnienia urywki, uśmiechy, pozy złe fakty z życiowej prozy zapisane na matrycy istnienia. Fotografie - kolorowe, w sepii, czarno - białe jak to w życiu, różnie jest głośna myśl, moment, gest zachowują się na stałe. Fotografie jak czyny, postanowienia naniesione na kartę faktów i win niczym wywołany z kliszy film powodują wyrzuty sumienia. 1
halcia Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Serdecznuie pozdrawiam i usmiech zostawiam,gratuluje bo ten wiersz sercem czuje,jest piekny wspaniale porownania ,do zadumy sklania.Kocham takie wiersze.Pa pa i do poczytania.
ferneta Opublikowano 18 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Dziękuję halciu serdecznie, pozdrawiam również.
bazyl_prost Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 gołąb na lini napięcia
Anna_Myszkin Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 A nie paw? Ja przepraszam, ale nie umiem się odnieść merytorycznie.
ferneta Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 Dziękuję za komentarze. Anna Myszkin, miałem dobry pomysł i przemyślenia ale nie udalo mi się tego zgrabnie ująć. Pozdrawiam:)
maria_bard Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 Jeśli już nie ma pomysłu na przekaz, to chociaż warto zadbać o formę, taka zwyczajną, prostą. Rym porządny, trochę ogarniętą interpunkcję. Reszta może nastąpi. Ja też nie mam pomysłu na odniesienie merytoryczne. :-((((((((((((((((
ferneta Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 Dziękuję maria bard. Bardzo grzeczny i rzeczowy jest Twój komentarz. Takiego kontaktu tutaj szukam. Pozdrawiam:)
Roklin Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Mnie też trudno się odnieść do utworu; niby jest dobry, niby ma ciekawą treść, a z drugiej strony napisany jest czarno na białym, trudno go interpretować, ja nie umiem. Ale pomysł dobry. Pozdrawiam :)
ferneta Opublikowano 20 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Dziękuję Ci serdecznie Roklin. Mam świadomość slabego stylu, nie obcuję z poezją na codzień. Kiedy wpada mi ciekawa myśl do głowy czasem próbuję ją napisać. Dobre słowo jest znacznie lepsze od nic nie wnoszących aroganckich wpisów niektorych. Dlatego Ci bardzo dziekuję - za szczerość, za konstruktywne uwagi. Mogę jeszcze czasem mieć coś do powiedzenia wierszem, Twój wpis mnie o tym przekonuje. Pozdrawiam.
ferneta Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2021 @ferneta Dziękuję, ten wiersz ma dobry zamysł ale formę fatalną. Ja jednak nie zawsze byłem w dobrej kondycji. Dziękuję serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi