Kraft_ Opublikowano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 w bajkach o poziomkowym sadzie tam gdzie wiodą ślady stóp na pamięć uczysz mnie smaków pytania i krzyk pozostawiając bez odpowiedzi kiedy zbyt nagłe porażenie wiosną wyrasta ze zranionych pragnień zaplątani w dzikie wino rozrzutni dotykiem przesuwamy smyczki dźwięcznie po strunach gwiazd by kosmos rozebrać do naga wtedy malujesz pod tym obrazem zakwitają drzewa a ja już wiem między kłamstwem a prawdą coraz większe
Anna_Para Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Zdarzyła się literówka w tytule i nic się z tym nie da zrobić. Podczas przeklejania wiersza do P - warto poprawić. Podoba mi się rozbieranie kosmosu do naga i poziomkowy sad. Para:)
Anna_Para Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Zdarzyła się literówka w tytule i nic się z tym nie da zrobić. Podczas przeklejania wiersza do P - warto poprawić. Podoba mi się rozbieranie kosmosu do naga i poziomkowy sad. Para:)
Rekomendowane odpowiedzi