Alicja_Wysocka Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 i cóż mi z tego nie piszesz do mnie więc drę w kawałki do ciebie listy na powrót składam wyrywam śmierci mozół i męka nie znajdę wszystkich jednym impulsem miażdżę uczucia w białych szpargałach są nawet śmieszne kiedy tak lecą w ostatnią podróż cisza na trąbce grana szelestem giną wzgardzone niepoświęcone zarodki chęci ledwie zamysły widać zgłupiałam powinnam spalić miałabym w oczach chociażby iskry 3
Nata_Kruk Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alicjo, klasyka rymowania, w Twoim wydaniu... jak ja to lubię, do tego temat... niewsyłane listy... spal, zostaną iskierki.! ;) Wiersz b. dobry. Pozdrawiam... :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alicjo, klasyka rymowania, w Twoim wydaniu... jak ja to lubię, do tego temat... niewsyłane listy... spal, zostaną iskierki.! ;) Wiersz b. dobry. Pozdrawiam... :) Nato, tak bardzo się cieszę, że wciąż trafiam w Twój gust Odpozdrawiam :)
Gość Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak dla mnie super jest. I rym i treść... Chociaż po pierwszym czytaniu chciałem ponarzekać na brak rymów w wersach nieparzystych ale jednak w tym wierszu za śpiewnie też nie mogłoby być.
Oxyvia Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Piękne. Wzruszające. Bardzo mi się podoba. Nic więcej nie umiem powiedzieć - nic tu ująć, nic dodać - doskonale skończone, małe dzieło.
Alicja_Wysocka Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za dużo rymu sprawia, że słychać echo zamiast treści. Staram się nie ranić uszu lubiącym wolne wiersze no i może dlatego jeszcze mnie nie ubili :P Pozdrawiam i dziękuję :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxy, żaden mój bazgroł nie jest doskonały, każdy ma do mnie jakieś pretensje, ale podwójnie miłe jest to co mówisz, bo znasz się na tym gatunku, z podziękowaniem :)
aluna Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Alicjo wiersz poruszył emocje , skłonił do myślenia -odbieram przekaz (jakby osobisty dla mnie),ładne frazy . Podoba się bardzo! Zabieram! Pozdrawiam! Ja
Oxyvia Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxy, żaden mój bazgroł nie jest doskonały, każdy ma do mnie jakieś pretensje, ale podwójnie miłe jest to co mówisz, bo znasz się na tym gatunku, z podziękowaniem :) Dobra dobra, już ja wiem swoje. :-)
Alicja_Wysocka Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za miły odbiór i komentarz, :)
Stary_Kredens Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Bardzo mi się spodobał. Pozdrawiam Kredens
Anna_Para Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Alicjo,cisza na wietrze grana szelestem Ale to tylko propozycja. Wiersz jest i tak dobry. Bardzo rozumiem jego treść. Cieplutko, Para:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdecznie dziękuję :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, byłam na pogrzebach, gdzie w oddali grano 'Ciszę' na trąbce. Jeśli cmentarz jest w lesie, melodię dodatkowo roznosi echo. Pisałam trochę o tym i wolałabym tak zostawić. Ale pięknie dziękuję za propozycję i komentarz. Z promykiem słońca, pozdrawiam :)
Bajadera Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2012 nie wysłane listy irytują zwłaszcza jesienią... dobry wiersz, dwa końcowe wersy najlepsze. pozdr/
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :)
Anna_Maria_Blondynka Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 @Alicja_Wysocka :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 @Anna_Maria_Blondynka Dziękuję za uśmiech :)
Rekomendowane odpowiedzi