NOWA Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 a pod kołdrą zawierucha młodzi dokazują wpadli tutaj wprost z ulicy i tak baraszkują to im widać rękę nogę kawałek pośladka taka miłość tak szalona to dopiero gratka można tylko pozazdrościć im tego szaleństwa gdyż nie każdy w swoim życiu takie coś pamięta bo są tacy co miłości w życiu nie zaznali są też tacy co przez całe wciąż dokazywali
Johny Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W ostatniej strofie coś nie tak z rytmem moim zdaniem. Cały wiersz jest śpiewnie a na koniec jakby płyta gramofonowa zrobiła EEeeekk po finalnym wersie.
Oxyvia Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Fajny i miły wierszyk. Ale... miłość i szaleństwo "łóżkowe" nie jest zarezerowwane wyłącznie dla młodych. Wierz mi, Nowa. ;-)
NOWA Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W ostatniej strofie coś nie tak z rytmem moim zdaniem. Cały wiersz jest śpiewnie a na koniec jakby płyta gramofonowa zrobiła EEeeekk po finalnym wersie. Witaj Johny, dziękuję za komentarz i zwrócenie uwagi na ostatnią strofę. Na dzień dzisiejszy nie czuję tego błędu, ale będę miała to na uwadze, będę myślała. Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wierzę Ci Oxywio, a nawet wiem. Dziękuję za czytanie i miłe słowa. Pozdrawiam serdecznie:)))
Grzegorz_Kochel Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A może: bo są tacy co miłości w życiu nie zaznali i ci tacy co przez całe wciąż dokazywali ? Próbował i pozdrowił Grześ:)
Lilka_Laszczyk Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Płynie wieszyk oj płynie sobie. Tematyka wdzięczna i do zadumania. Zgadzm sie z opinia Oksywii No i pozdrawiam dziarsko Lilka
NOWA Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A może: bo są tacy co miłości w życiu nie zaznali i ci tacy co przez całe wciąż dokazywali ? Próbował i pozdrowił Grześ:) Witaj Grześ, dziękuję za odwiedziny i chęć pomocy, ale inni mówią, że wierszyk płynie, to chyba nie ma co poprawiać;) Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Lilu za miły komentarz, szczególnie to "płynie, oj płynie" mi się podoba. Pozdrawiam serdecznie:)))
teresa943 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 nie da się ukryć...płynie i to jak! serdecznie pozdrawiam :) Krysia
Nata_Kruk Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nowa, już nie jest taka całkiem nowa.. :) zauważyłam, że cenisz sobie podszepty, więc spróbowałam podać Ci moje, które być może spodobają się. Zrób co chcesz z nimi. Najbardziej mnie "ubodło" określenie..takie coś pamięta.. co w kontekście z poprzednim wersem, bardzo źle wypada. A młodzi i nie tylko niech szaleją, a co. Pozdrawiam... :)
aluna Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Nowuś ,fajnie w tym łóżkowym szaleństwie , zabawnie a tak prawdziwie i dobrze! Pozdrawiam serdecznie ! Hania
NOWA Opublikowano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się Krysiu, że uznałaś, że mój wierszyk płynie. Dziękuję za komentarz. Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nowa, już nie jest taka całkiem nowa.. :) zauważyłam, że cenisz sobie podszepty, więc spróbowałam podać Ci moje, które być może spodobają się. Zrób co chcesz z nimi. Najbardziej mnie "ubodło" określenie..takie coś pamięta.. co w kontekście z poprzednim wersem, bardzo źle wypada. A młodzi i nie tylko niech szaleją, a co. Pozdrawiam... :) Nato, oj lubię podszepty, bowiem coraz częściej słyszę, że robię postępy, więc jak ich nie lubieć. A Ty moja droga chyba jesteś jasnowidzem. We właściwej wersji, było "takiego szaleństwa", ponieważ bałam się zarzutu, że będzie zbyt dużo tych taków zmieniłam. "Bo" było dwa razy, więc je zmieniłam jedno na "gdyż" . Nie wiem czemu ci przeszkadza określenie "takie coś pamięta", ale będę myśleć, co się z tym fantem da zrobić. Dziękuję Nato za podpowiedzi, tak jak mówiłam już nieraz, jak nie teraz pewnie przydadzą się później, kiedy bardziej dojrzeję. Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Haniu, dziękuję za sympatyczny komentarz i pozdrawiam:)))
Bajadera Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2012 Nowa - niezawodna, wesoło, lekko, zawsze w podobnej konwencji i z morałem. pozdr/
NOWA Opublikowano 7 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Och, Bajaderko jakże miły komentarz. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam:)))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Ładnie, płynnie i jak to u Ciebie na wesoło, tak trzymaj:) Jak gołąbek dziadek grucha do babci się mili Ona go z uśmiechem słucha, uczucia skroplili. Z serdecznym pozdrowieniem:)
Rekomendowane odpowiedzi