Stary_Kredens Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Jesiennie już w ogrodzie pierwsza mgła w pajęczynach ze słońcem przegrywa jeszcze zanim słoty zanim wiatr deszcze deszcze deszcze a mnie nostalgia już dopada za latem wspomnieniem lata tamte lata również mijały lecz nie tylko one z nimi młodość dzikość fantazja wiara w nieskończone uczuć granie minęło wkrótce zima nastanie
andrzej_barycz Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Szukam bodaj jednego obrazu, który nie byłby tysiąckrotnie przeżuty, i nie znajduję. Bardzo początkujące.
Stary_Kredens Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Racja, ale tak mi sie napisało nostalgicznie i banalnie przyznaję Pozdrawiam Kredens
aluna Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Kredensie , wcale niebanalnie , jesień-będzie , deszcze -będą ,,,lato będzie przemijało(mija) ,,,a zima nastanie! I tak co roku , pory roku - krok po kroku! Nostalgią powiało -uroczo! Przecież , pustka w ogrodach , pierwsze liście opadają ,dzień coraz to krótszy a l e prognozy nie do odrzucenia! Pozdrawiam! Ja
Stary_Kredens Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Dzięki Aluna , fajnie , że tak to odbierasz i dobrze , że ktoś inny odbiera to inaczej gdyż w przeciwnym razie byłoby nudno. Pozdrawiam kredens
Wawrzynek Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Żeby choć jakiś pajączek na bombowcu nitki babiego lata, a tu nic tylko sztampa.
WiJa Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Po prostu wiersz, w którym mi niczego nie brakuje i niczego nie ma za dużo. A ideału (jak choćby idealnego wiersza) to można, ale sobie szukać, a nie mieć (a przynajmniej zawsze czegoś komuś będzie brakowało). Pozdrawiam
Stary_Kredens Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To napisz może będzie dobry, a na pewno lepszy od mojego, sam zamysł już o tym świadczy Pozdrawiam Kredens
Stary_Kredens Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za czytanie i komentarz pozdrawiam Kredens
Stary_Kredens Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Loj, łoj ostrusieńko , no ale może uzasadnione bo ja cienko poprzędłam chyba , pajączek pewnie lepiej by to zrobił pozdrawiam letnio jesiennie Kredens
Stary_Kredens Opublikowano 8 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, tak , takie moje głupie jesienne zagapienie nic tylko sztampa, że aż mi wstyd ,ale niech zostanie i mi to przypomina Pozdrawiam kredens
Rekomendowane odpowiedzi