Lady_Supay Opublikowano 13 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 już nigdy nie będzie tak samo nie ma mojego domu pachnącego ciastem i sztywnym krochmalem z uśmiechem babci nigdy nie płoszonym z gorącym obiadem na okrągłym stole plamionym częstym używaniem serwetek nie ma mojego ogrodu i drzew owocowych już nie ma stary orzech co konarami zaczepiał o spodnie - umarł obce budynki świecą oknami już nie mogę trafić na łąwkę gdzie miłość modliłam pierwszą serce oczy i niebo zostały te same
Agnes Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 hmm ja też często tęsknię za dzieciństwem, ono ma swój swoisty zapach... czasem trudno nam się odnalezć w innym miejscu i innym czasie... prosty wiersz, miło się czytało, przywołuje wspomnienia i ładna końcówka pozdrawiam Agnes
Lady_Supay Opublikowano 13 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Gdy patrzę wstecz, w oczy Babci, widzę w nich bezgraniczną miłość i doświadczoną mądrość. Wtedy wszystko było takie proste... Pozdrawiam sentymentalnie Su
Agnes Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 hmm było proste....owszem ja już niestety w te oczy spojrzeć nie mogę, tym mi trudniej:( pozdrawiam również Agnes
Rekomendowane odpowiedzi