Latarnik_z_Faros Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 wychowałam trzy córki urodziłam trzy córki to rodzenie nie było takie straszne straszne byłoby co innego straszne by było gdyby moje córki były nieszczęśliwe ale tak nie jest poznałam kogoś kto podziwia mnie za to że wychowałam trzy córki i za to że byłam przy mężu w jego strasznych miesiącach strasznych dniach strasznych godzinach do ostatniej sekundy cierpienia i poniżenia byłam z moim mężem poznałam kogoś kto mnie za to podziwia mówi wychowałaś trzy córki urodziłaś trzy córki i nie są już z tobą choć są w tobie i trochę o tym wiedzą i twój mąż z tym swoim strasznym odchodzeniem sprząta uładza dom twoich myśli i cieszy się że jesteś wesoła i dobra tak twierdzi ten ktoś kogo poznałam kto mnie podziwia bo wychowałam trzy córki bo urodziłam trzy córki bo dotrzymałam przysięgi sprzed ołtarza ty jesteś ludzki człowiek powiedział mi wczoraj przez telefon ten kto mnie podziwia
Wawrzynek Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 ...straszne, straszne, strasznych, strasznych, strasznych, strasznym.............uffff...strasznie się to czyta, takie kronikarsko , męczeńsko, płaczliwe zawodzenie a nie poezja.
Wawrzynek Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 Publikowanie takich tekstów przeraża mnie zawsze swoją poetycka mizerią. Ale to ja, inni mogą wpaść w ekstazę.
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Muszę przyznać, że gdyby to zostało pociągnięte jeszcze kilka linijek, to z pewnością zasnąłbym przy czytaniu, a tak to nie wiem, ale chyba nawet zabawne to jest, chociaż chyba nie miało być. Ech, piszę jak potłuczony... Wiersz o cichym wielbicielu, jeśli dobrze zrozumiałem.
Rekomendowane odpowiedzi