Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Krysiu. również serdeczności :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję :) do pośpiewania i do poczytania :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też lubię deszczową :) resztę pokryję milczeniem. dzięki i pozdrawiam :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście masz rację, Nowa :). nawet nie wiedziałem, że jest takie słowo jak 'płonienie', a jest, dlatego edytor nie podkreślił :). dzięki. serdecznie pozdrawiam :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2012 cieszy taki odbiór, stepie :) pozdrawiam :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2012 to się cieszę :) pozdrawiam
marek_miros Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 płacze pani słowikowa dziś jej mąż się chowa
Sylwester_Lasota Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 kulą kity wszystkie koty i się kryją w ciemne kąty. jaka tego jest przyczyna? sylwek koncert znów zaczyna. :)))))))))))))))))))))))))))))))) dziękuję Ci marku, jak nie wiem co :) pozdrawiam :)
Kalista_Zachary Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, to coś o mnie ;)
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Po kolejnym czytaniu jeszcze bardziej mi się podoba. Tylko "melodii sploty" - jedyna wyraźna inwersja - jakoś mnie gryzą... Pozdrawiam i zazdroszczę :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2013 Kalisto, Agnieszko, dziękuję Wam bardzo za odwiedziny i czytanie. Teraz trudno jest znaleźć wpisy pod starszymi wierszami, kiedyś komentowany wiersz wyrzucało na początek tabeli - było łatwiej, więc przepraszam, że odpowiadam z takim opóźnieniem :). cieszę się, że wierszyk Wam się podoba :) pozdrawiam z całego serca i do poczytania :)
Rekomendowane odpowiedzi